Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Stiri din filme

      The Lion King şi-a păstrat poziţia de lider în box office-ul nord-american.

      29 iulie 2019

      Autor: Alexandra Malachi
      Îi spunem La mulți ani!, azi, actorului american Wil Wheaton!
      Lazzaro cel fericit/ Lazzaro felice, Ape ucigaşe/ Crawl şi comedia Hai că încă putem!/ Poms, pot fi văzute, de la acest sfârşit de săptămână pe marile ecrane româneşti.
      Ziua de 26 iulie se pare că a dat Hollywood-ului o grămadă de oameni talentaţi. Le spunem La mulţi ani, astăzi, unor nume mari ale industriei cinamtografice internaţionale
      Filmul "La Graniță/ Border", regizat de Ali Abbasi, se lansează în cinema pe 2 august​.
      Variety dezvăluie că serviciul de streaming Hulu pregătește un serial bazat pe romanul SF al lui Douglas Adams, intitulat "The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy" ("Ghidul autostopistului galactic").
      Documentarul Colectiv, descris drept o prezentare a corupției din țara noastră, a fost selectat astăzi în afara competiției la Festivalul de Film de la Veneția 2019.
      Actrița Jennifer Lawrence, laureată cu Oscar pentru rolul din Silver Linings Playbook (2012), va juca în lungmetrajul Mob Girl, adaptarea pe marile ecrane a cărții Teresei Carpenter, autoare premiată cu Pulitzer.

      25 iulie 2019

      Autor: Anca Rusu
      Actorul olandez Rutger Hauer, cunoscut din filme ca „Blade Runner” şi „Sin City”, a murit la vârsta de 75 de ani.
      Directorul de programe HBO a dezvăluit, miercuri, că este posibil ca încă două spin-off-uri ‘Game of Thrones’ să fie realizate în următorii ani.

      25 iulie 2019

      Autor: Alexandra Malachi
      Îi urăm un mare La mulți ani!, azi, actorului american care va rămâne mereu în sufletele noastre drept Joey, Matt LeBlanc!
      Anne Hathaway a anunțat, ieri, pe Instagram, că este însărcinată cu cel de-al doilea copil.
      Cel mai nou film al americanului Jim Jarmusch, The Dead Don't Die, cu Bill Murray şi Adam Driver în distribuţie, va deschide cea de-a 16-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film Independent Anonimul.
      Janelle Monáe va fi protagonista sezonului secund al serialului produs de Amazon, Homecoming, scrie Variety.
      Un cascador a fost grav rănit la cap şi se află în comă indusă, după ce a căzut în gol în timp ce filma o scenă de acţiune pentru producţia “Fast & Furious 9”.
      Noile filme Joker, cu Joaquin Phoenix în rolul celebrului antagonist, Ford v Ferrari, cu Matt Damon şi Christian Bale, vor fi proiectate în premiera la Festivalul de la Toronto, de anul acesta.

      24 iulie 2019

      Autor: Alexandra Malachi
      Îi urăm un mare La mulţi ani!, azi, actriţei americane Elisabeth Moss, cunoscută cel mai recent pentru rolul ei din serialul de succes Handmaid's Tale.
      Angelina Jolie și-a făcut apariția la Comic Con, în weekend, pentru a promova noul său film, “The Eternals”, realizat de Studiourile Marvel.

      23 iulie 2019

      Autor: Anca Maco
      Artistul lucrează cu Kenya Barris (creatorul Black-ish) la un proiect bazat pe noul său album Entergalatic, lansat de Republic Records.
      Matt Damon şi Ben Affleck vor fi protagoniștii unui nou film de epocă regizat de Ridley Scott.
      Stirile 81-100
      1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
      din 5405 stiri