Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Gardienii Galaxiei Vol. 2 - 2017 (Guardians of the Galaxy Vol. 2 3D)

      Renumitul regizor american James Gunn este primit înapoi în familia Disney pentru a regiza cel de-al treilea film din franciza Marvel Guardians of the Galaxy.
      Studiourile Disney au pornit în căutarea unui nou regizor pentru Guardians of the Galaxy 3. Asta după ce au hotărât să renunţe la regizorul primelor filme Guardians of the Galaxy, James Gunn.

      15 ianuarie 2018

      Autor: Alexandra Coravu
      "Guardians of the Galaxy Vol. 3." va avea premiera în 2020.

      28 decembrie 2017

      Autor: Alexandra Coravu
      Filmele distribuite de Disney au fost cele mai vizionate la cinema și anul acesta, la fel ca în 2016.

      27 decembrie 2017

      Autor: Alexandra Coravu
      Există momente în care simțim nevoia să nu ne mai gândim la lumea reală. Iar o modalitate prin care putem face asta este să ne uităm la filme Sci-Fi. Și au fost destule, anul acesta.

      20 noiembrie 2017

      Autor: Alexandra Coravu
      Credeați că am uitat de "Thor: Ragnarok"? Nici gând. N-avem cum, pentru că încă face ravagii în box-office.
      James Gunn urmează să-și încheie trilogia Marvel cu Gardienii Galaxiei Vol. 3 și a dezvăluit că ar putea începe să filmeze cât mai curând la sfârșitul anului 2018.

      3 iulie 2017

      Autor: Maria Tudoran
      De când au apărut filmele cu super-eroi au devenit rapid unele dintre cele mai profitabile și mai populare filme care sunt așteptate de audiențe în fiecare an.
      Deși suntem doar la jumătatea anului 2017, au fost lansate pe tot globul o serie de filme excelente care sunt demne de laudă: filmele de groază genul-subversive, blockbusterile de acțiune, dramele sentimentale etc.
      Echipa Gardienilor Galaxiei a debutat, cu cea de-a doua aventură a sa în box office-ul american, cu o cifră uriaşă – a avut încasări de 145 de milioane de dolari în clasamentul nord-american.
      Marvel Studios au stabilit care este data de începere a filmărilor pentru Guardians of the Galaxy 2, continuarea super producţiei cu eroi intergalactici aşteptată de milioane de fani.
      Stirile 1-16
      1
      din 16