Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Justin Theroux

      25 septembrie 2011

      Autor: Oana Mosor
      Imbracati la patru ace, Jennifer Aniston si Justin Theroux au fost fotografiati pe una din strazile New York-ului, joi noapte (22 septembrie).
      BMW-ul lui Justin Theroux, a fost devastat joi in New York, in timp ce era parcat in fata apartamentului iubitei lui, Jennifer Aniston.
      Jennifer Aniston şi iubitul său, Justin Theroux lucrează la un film scurt care este de fapt, o satiră la adresa jurnaliştilor din viaţa celebrităţilor.

      28 iunie 2012

      Autor: Oana Mosor
      O altă zi, o altă speculaţie despre celebrul cuplu!
      Paul Rudd (Role Models, I Love You, Man) şi Jennifer Aniston (Horrible Bosses, The Break-Up) sînt protagoniştii comediei "Cu lumea-n cap".
      După o perioadă destul de aglomerată, Jennifer Aniston se bucură de o vacanţă cu mult soare.
      Potrivit presei internaţionale, Jennifer Aniston (45 de ani) şi Justin Theroux (42 de ani) se vor căsători în această vară.
      Jennifer Aniston s-a hotărât să închidă pentru totdeauna trecutul şi să pună punct speculaţiile făcute de presă pe seama rivalităţii dintre ea şi Angelina Jolie.

      22 ianuarie 2015

      Autor: Oana Mosor
      Deşi nu a primit nicio nominalizare la Oscar, Jennifer Aniston nu se dă bătută. Actriţa din serialul „Friends” oferă fanilor un pictorial incendiar în cel mai recent număr al revistei The Hollywood Reporter, pentru care a acordat şi un interviu.
      Duminică seara a avut loc decernarea premiilor Sindicatului Actorilor Americani. Ca în fiecare an, vedetele s-au întrecut în ţinute elegante şi sexy.

      21 aprilie 2016

      Autor: Aura Iancu
      Jennifer Aniston şi Justin Theroux se simt ca în luna de miere la 8 luni după ce s-au căsătorit în mare secret.

      16 februarie 2018

      Autor: Alexandra Coravu
      Ea și Justin Theroux au anunțat că se despart, după 7 ani petrecuți împreună.
      Noul film din seria “Transformers” ni-l aduce în prim-plan pe Bumblebee, un autobot care trebuie să salveze omenirea de amenințarea Decepticonilor.
      Stirile 1-13
      1
      din 13