Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Adam Sandler

      Actorii americani Leonardo DiCaprio şi Johnny Depp, care obişnuiesc să alterneze rolurile din blockbuster-uri cu cele din filme independente, se află în fruntea listei celor mai bine plătiţi actori de la Hollywood.
      Durul Liam Neeson se menţine ferm pe poziţie, ocupând pentru a doua oară consecutiv primul loc în Box Office-ul nord-american, învingând producţiile lansate recent, precum: “Argo”, “Sinister”, “Here Comes the Boom” şi “'Seven Psychopaths”.
      “Hotel Transilvania” este statiunea fastuoasa de “5 cotlete” a lui Dracula, unde monstrii si familiile lor se pot distra, liberi sa fie ei insisi, fara ca oamenii sa ii deranjeze.
      Din 20 iunie, MediaPro Distribution îi aduce pentru a treia oară împreună pe marile ecrane, în comedia Din greşeală împreună, pe actorii Adam Sandler şi Drew Barrymore.
      Cea de-a treia colaborare dintre actorii Adam Sandler și Drew Barrymore, Din greșeală împreună marchează un nou proiect care îi aduce împreună pe marile ecrane.
      Ne concentrăm atât de mult pe muncă şi alte probleme, încât uităm ce ne poate distra pe marele ecran. Iată ce filme putem urmări în acest weekend în cinematografe! Care ţi se pare cel mai interesant titlu?
      Odeon a lansat în format DVD şi Blu-ray, filmul Bărbaţi, Femei şi copii, o comedie ce îi are în rolurile principale pe Adam Sandler şi Jennifer Garner.
      The Cobbler spune povestea lui Max Simkin (Adam Sandler), un cizmar din New York, aflat la a patra generație în meșteșugul său.
      Sony Pictures Entertainment a lansat pe 18 martie trailerul official al celui mai recent film al lui Chris Columbus, “Pixels: O aventură digitală”.
      Adam Sandler joacă rolul principal în cel mai recent film produs de Columbia Pictures. Actorul, cunoscut pentru filme precum Grown Ups, Bedtime Stories sau I Now Pronounce You Chuck & Larry este de această data și producător.
      Cei doi vor juca în comedia “Murder Mystery”, care va fi disponibilă pe Netflix.

      4 aprilie 2018

      Autor: Alexandra Coravu
      Actorul va juca rolul principal în "Uncut Gems."

      19 mai 2018

      Autor: Alexandra Coravu
      Este vorba despre un lungmetraj care va îmbina comedia cu politicul. Iar în roluri principale vor fi două actrițe cunoscute.
      Comedia “Murder Mystery” a doborât recordul de audienţă pentru un film Netflix, fiind vizionat de 30,9 milioane de utilizatori în primele trei zile de la lansare.
      După succesul „Murder Mistery”, Adam Sandler pregătește un film de Halloween pentru Netflix la care vor mai juca Steve Buscemi, Rob Schneider și mulți alții.
      Stirile 1-15
      1
      din 15