Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Milla Jovovich

      Marti seara (4 octombrie) a avut loc premiera mondiala a filmului “The Three Musketeers”. Evenimentul a fost gazduit de cinematograful Vue Westfield, din Londra.
      Cascadorul român Valentin Vasilescu a fost dublura actorului Matthew Macfadyen, care îl interpretează pe Athos în producţia "Cei trei muschetari 3D", ce va avea premiera vineri.
      Mediafax şi Orange lansează, în parteneriat cu Elicom şi Media Sat, o secţiune în Portalul Orange pe mobil dedicată filmului "Cei trei muschetari", bazat pe cunoscutul roman al lui Alexandre Dumas.
      Cu o distributie remarcabila si un vizual extrem de spectaculos, Cei trei muschetari 3D a dominat box office-ul din Romania, devenind liderul clasamentului filmelor din cinematografele romanesti in saptamana 17-23 octombrie.
      Cu efecte speciale extrem de spectaculoase si o distributie remarcabila, aventura Cei trei muschetari, cea mai recenta ecranizare a romanului lui Alexandre Dumas, se
      În zilele noastre, nu este ceva neobişnuit să vezi actriţe celebre de la Hollywood dezbrăcate în filme, însă unele dintre acestea vor să arate totul!

      2 aprilie 2015

      Autor: Oana Mosor
      Milla Jovovich a devenit mămică pentru a doua oară. Actriţa de origine ucraineană, a adus pe lume o fetiţă drăgălaşă, pe care o va chema Dashiel Eden.
      Cu o carieră impresionantă pe plan artistic, Alina Eremia s-a afirmat de la o vârstă fragedă atât ca actriţă, cât şi pe plan muzical, iar din 11 decembrie îşi va împrumuta vocea personajului principal din ,,Savva: Inimă de războinic”.

      17 decembrie 2018

      Autor: Alexandra Malachi
      Azi îi spunem “La mulți ani!” talentatei Milla Jovovich, supermodel, actriță, cântăreață și designer de modă.
      După o lungă aşteptare, eroul-demon Hellboy se întoarce pe marile ecrane şi e mai furios ca niciodată.
      Stirile 1-10
      1
      din 10