Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Halle Berry

      Prima fată Bond, Linda Christian, care a interpretat-o pe iubita celebrului agent secret într-o adaptare pentru televiziune, a murit, vineri, în Palm Desert, California, după o lungă suferinţă cauzată de cancerul la colon

      22 septembrie 2011

      Autor: Oana Mosor
      Actrita americana Halle Berry s-a accidentat in timpul filmarilor pentru noul ei proiect “Cloud Atlas”. Potrivit TMZ, actrita premiata la Oscar, a alunecat in curtea proprietatii pe care a inchiriat-o in Spania.

      5 ianuarie 2012

      Autor: Oana Mosor
      Potrivit tabloidelor americane, Halle Berry s-a logodit cu actualul sau iubit, Olivier Martinez. Actrita castigatoare a premiului Oscar a fost surprinsa cu un inel de logodna pe deget, din smarald.
      Halle Berry a fost surprinsa de paparazzi zilele trecute in Los Angeles , in timp ce o lua pe fiica ei, Nahla de la scoala unde invata.
      Având în vedere că mai este puţin până luna viitoare când va fi lansat filmul ”Dark Tide”, producatorii au început să atragă atenţia fanilor, cu afişe promoţionale şi un nou trailer.
      Bucurându-se de vremea frumoasă din Los Angeles, Halle Berry a petrecut ziua de luni (27 februarie), împreuna cu logodnicul ei, Olivier Martinez.
      Actriţa în vârstă de 45 de ani, care este binecunoscută pentru rolurile din „X-Men” şi „Monster’s Ball”, a renunţat iniţial la filmul regizat de Brad Anderson, dar s-a răzgândit ulterior, datorită modificării datei de începere a filmărilor.
      Olivier Martinez şi logodnica sa, Halle Berry, s-au bucurat de o plimbare pe două roţi prin oraşul natal al celebrului actor, Paris, Franţa.
      Profitând de timpul rămas până la premiera noului său film, Halle Berry a ieşit la plimbare prin Studio City, Los Angeles joi (29 martie).
      Halle Berry a declarat că vrea să schimbe legile referitoare la comportamentul paparazzilor faţă de copii.
      Susan Sarandon a confirmat în cele din urmă, zvonurile legate de povestea de dragoste dintre ea şi partenerul său de afaceri mult mai tânăr, Jonathan Bricklin.

      17 august 2012

      Autor: Oana Mosor
      Se pare că Halle Berry nu era atât de fermecătoare înainte să ajunga în top-ul vedetelor de la Hollywood.
      Actriţa joacă în filmul adaptat după romanul lui David Mitchell, alături de Hugh Grant, Halle Berry, Ben Whishaw, Jim Broadbent, Hugo Weaving şi Jim Sturgess.
      Halle Berry, Hugh Grant şi Jim Broadbent apar, de asemenea, în noul material promoţional al mult-aşteptatului film, regizat de Andy/Lana Wachowski şi Tom Tykwer.

      17 septembrie 2012

      Autor: Oana Mosor
      Profitând de vremea frumoasă, Halle Berry şi-a petrecut ziua de ieri (16 septembrie), pe plaja din Malibu.

      1 octombrie 2012

      Autor: Elinne Bîrnea
      Bazat pe romanul omonim al scriitorului britanic David Mitchell, “Atlasul norilor” este o complilaţie de şase poveşti diferite, dar conectate între ele, care urmăresc evoluţia unui suflet dintr-un corp într-altul, de-a lungul a mai multor secole.

      19 octombrie 2012

      Autor: Elinne Bîrnea
      “Atlasul norilor” regizat de fraţii Wachowski şi Tykwer este o dovadă ca imposibilul a devenit realitate. Fiind considerat unul dintre cele mai ambiţioase proiecte cinematografice din ultimul deceniu.
      Noul film al fraţilor Wachowski, îi prezintă pe Halle Berry, Tom Hanks, Jim Broadbent şi Susan Sarandon într-o poveste care se întinde de-a lungul sutelor de ani.
      Stirile 1-20
      1 2
      din 32