Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Samuel L. Jackson

      Desi week-endul parea sa fie ocupat in totalitate de lansare mult asteptatului Jocurile Foamei (Hunger Games) si realizarile de B.O.
      Fanii lui Robert Redford pot fi bucuroşi! Actorul va reveni pe marele ecrane, în filmul Captain America: The Winter Soldier.
      Câştigător a două premii Oscar, Christoph Waltz este unul dintre cei mai respectaţi actori ai generaţiei sale. Luni, starul în vârstă de 58 de ani, a primit o stea pe celebrul bulevard Walk of Fame din Los Angeles.

      12 ianuarie 2016

      Autor: Aura Iancu
      „Cei opt odioşi / The Hateful Eight” – cel de-al optulea film al excentricului regizor Quentin Tarantino – a fost vizionat aseară în avanpremieră de către presă, bloggeri şi vedete, la Cinema City din AFI Palace Cotroceni.
      Cel de-al optulea film semnat de Quentin Tarantino, „Cei opt odioşi / The Hateful Eight”, e un western de iarnă, în care excentricul regizor pune opt personaje în situaţii limită.
      Warner Bros. Pictures şi Village Roadshow prezintă filmul de aventură „Legenda lui Tarzan”, cu Alexander Skarsgard în rolul legendarului personaj creat de Edgar Rice Burroughs, care va avea premiera pe marile ecrane din România pe 8 iulie.

      1 septembrie 2017

      Autor: Alexandra Coravu
      Nu doar că e vineri și începe weekend-ul, dar e și zi de premieră, în cinema. 4 filme se lansează, astăzi, în cinematografele din România.
      ,,Hitman’s Bodyguard: Care pe care” a dat lovitura în box office-ul românesc de weekend.
      Quentin Tarantino lucrează la a-9-a peliculă din carieră, care i-ar putea aduce împreună, pe platourile de filmare, pe Leonardo DiCaprio şi Brad Pitt.

      23 noiembrie 2017

      Autor: Alexandra Coravu
      Marvel are în plan primul său film concentrat asupra unui personaj feminin, dar din distribuție vor face parte și actori consacrați. Unul dintre ei ar putea fi Jude Law.

      30 noiembrie 2017

      Autor: Alexandra Coravu
      Continuarea filmului "Shaft" se lansează în 2019. La fel și "Goldfinch".

      5 ianuarie 2018

      Autor: Alexandra Coravu
      Actrița DeWanda Wise va juca în "Captain Marvel", într-un rol secundar, de suport.

      18 martie 2018

      Autor: Alexandra Coravu
      Actorii Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson şi Salma Hayek fac din nou echipă împreună. S-a lansat anunţul oficial care confirmă continuarea filmului "Hitman’s Bodyguard".
      Miercurea e o zi bună să iei o mică pauză și să te rupi puțin de realitate la ceas de seară, așa că astăzi îți recomandăm să intri într-o lume misterioasă imaginată de nimeni altul înafară de Tim Burton.
      Unul dintre cele mai așteptate filme din 2019 este cu siguranță “Captain Marvel”.
      Stirile 1-20
      1 2
      din 24