Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Emma Thompson

      De când „Harry Potter And The Sorceror’s Stone” a ajuns pe rafturille librariilor în 1997 (acum 15 ani!), tipărirea cărţilor destinate tinerilor a devenit o afacere prosperă pentru editori.
      La aproximativ două luni de la prezentarea primului trailer pentru ”Cronicile Casterilor: A 16-a Luna” (Beautiful Creatures), producătorii au lansat un nou clip.
      De Ziua Indrăgostiților, cele mai frumoase cântece de iubire sunt interpretate live de mesagerii dragostei, trupa LaLa Band, în singurul concert susținut de artiști în acesta primăvară în București, doar la CinemaPRO.
      Odeon a lansat în format DVD şi Blu-ray, filmul Bărbaţi, Femei şi copii, o comedie ce îi are în rolurile principale pe Adam Sandler şi Jennifer Garner.
      Adam Jones, interpretat de carismaticul Bradley Cooper, este un chef arogant, obsedat de perfecțiune, care încearcă să revină pe scena culinară a Londrei.
      Emma Thompson şi Rory Kinnear joacă împreună într-un nou serial pregătit de HBO şi BBC.
      Actriţa britanică i-a cerut prinţului William un sărut când a fost înnobilată de el, cu titlul de Comandor al Ordinul Imperiului Britanic, una din cele mai importante distincţii din Regatul Unit.
      Stirile 1-7
      1
      din 7