Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Tom Hardy despre rolul său din „Dark Knight Rises”: „Nu ştiam cine este Bane”

      19 iulie 2012, Autor: Oana Mosor
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Probabil va fi dezamăgitor pentru fanii lui Batman, să afle că Tom Hardy nu ştia cine este Bane înainte să interpreteze acest personaj în „ The Dark Knight Rises”.

       

      Într-un interviu recent cu MTV, actorul în vârstă de 34 de ani a mărturisit: „Atunci când am auzit pentru prima dată de Bane, la fel ca mulţi oameni care nu sunt pasionaţi de Batman, nu ştiam cine este.”

       

      „Deci, a trebuit să mi se explice cine este, după care m-am uitat la el, la masca lui, pantalonii speciali de lupte şi muşchii săi uriaşi. M-am gândit că m-au ales greşit, nu puteam să interpretez eu acel personaj”, a continuat el.

       

      Actorul din „Inception” l-a lăudat pe celebrul regizor, spunând: „Viziunea lui Chris Nolan despre Bane era una intrinsecă pe de-o parte, deoarece el are un mod aparte de a-şi dori să se apropie de realitate şi o gândire auxiliară ce are legătură cu lumea desenelor animate.”

       

      „Cred că îi va supăra în mare măsură pe unii şi totodată, sunt de părere că vor exista oameni care îl vor aprecia. Iar eu, să fiu sincer, sunt unul dintre acei oameni care vor fi încântaţi”, a adăugat el.

       

       

      Sursa: celebrity-gossip.net

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor