Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Robert Downey Jr. discută despre trecut şi carieră într-un număr special al revistei Vanity Fair

      15 septembrie 2014, Autor: Oana Mosor
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      Deşi a avut probleme mari cu drogurile şi alcoolul în trecut, Robert Downey Jr. a reuşit să revină pe drumul cel bun. Acum, la 49 de ani, este cel mai bine plătit actor din lume şi este apreciat de milioane de fani. Actorul povesteşte despre cum a reuşit să ajungă un star de cinema în cel mai recent număr al revistei Vanity Fair.

       

      „Cred că e o chestie de vârstă”, a spus el. „E normal ca oamenii să fie obsedaţi de ceva pentru o perioadă de timp, iar apoi să le treacă”. Eroul principal din Iron Man şi The Avengers a avut cea mai spectaculoasă revenire de la Hollywood, după ce a avut de-a face cu drogurile toată viaţa şi a fost arestat de 6 ori.

       

      Se pare că şi fiul său Indio, în vâstă de 20 ani a moştenit viciile lui. Acesta a fost arestat pentru posesie de droguri în urmă cu câteva luni. „Este fiul meu, însă a ajuns în această situaţie mai devreme decât mă aşteptam. Este un lucru tipic pentru noua generaţe. Lucrurile avansează mult prea repede. Tot ce pot să fac este să-l ajut.”, a declarat actorul.

       

      Downey a discutat şi despre filmul The Judge, produs de compania înfiinţată de el şi soţia sa, Susan: „Este primul nostru proiect făcut împreună. Am fost implicat mai mult decât îmi imaginam. Este un proiect care ne-a oferit timp să ne cunoaştem, în plus subiectul de dramă familială mi s-a părut interesant.”

       

      The Judge va ajunge în cinematografele din România pe 5 decembrie.

       

       

      Sursa: vanityfair.com


      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor