Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Premiile Oscar 2019: Povestea din culise, de la dispariţia misterioasă a artistei Lady Gaga la discursul lui Spike Lee

      26 februarie 2019, Autor: Alexandra Malachi
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Cea de-a 91-a ediţie a galei premiilor Academiei Americane de Film a reuşit să nu fie un dezastru complet, în ciuda faptului că nu a avut, pentru prima oară în 30 de ani, o gazdă sau un monolog de deschidere.

       

       

      La ceremonie s-au împărţit mai multe trofee Oscar către Bohemian Rhapsody, patru, decât spre Roma, trei, Black Panther, tot trei, şi A Star is Born, unul. Marele câştigător al serii, Green Book, a fost onorat în total cu trei statuete.

       

      Însă vizionarea showului de acasă, de pe micile ecrane, e o experienţă cu totul diferită faţă de realitate: chinul de a trece prin multiple controale de securitate şi onoarea de a privi direct pe covorul roşu cele mai mari celebrităţi ale planetei.

       

      Iată câteva secrete descoperite de reporterii Variety în spatele uşilor închise ale teatrului Dolby din Los Angeles.

       

      Lipsa prezentatorului aproape că a funcţionat, până când nu a mai funcţionat. În loc de Billy Crystal, Ellen DeGeneres sau Whoopi Goldberg, gala a fost deschisă de concertul trupei Queen cu solistul Adam Lambert cântând “We Will Rock You” şi “We Are the Champions”.

       

       

      Chiar dacă părea mai potrivită această performanţă la premiile Billboard Music, actul în sine a primit ovaţii în picioare de la publicul din sală.

       

      S-au observat, totuşi, câteva efecte negative cauzate de lipsa unei singure gazde care să păstreze o coerenţă a spectacolului. Cei prezenţi nu înţelegeau întotdeauna când era momentul pentru reclame. În plus, la final s-au auzit câteva huiduieli când orchestra i-a tăiat microfonul unuia dintre producătorii câştigătorului serii, Green Book.

       

       

      Din fericire, ultima prezentatoare a serii, Julia Roberts, a reuşit să salveze situaţia urându-le tuturor, inclusiv mamei lui Bradley Cooper, o seară minunată. Iar mama lui Cooper i-a răspuns făcându-i cu mâna din primul rând.

       

       

      Celebrităţile au stat la locurile lor aproape tot timpul. Când au avut nevoie de o pauză, cineva le-a ţinut locul la pauză. Înainte de gală, pe hol au putut fi observate actriţele din The Favourite, cum se susţineau una pe cealaltă. Emma Stone a ajutat-o pe Rachel Weisz să îşi dea jos tocurile, iar Olivia Colman i-a pus un bandaj pe picior.

       

       

      Brie Larson a fost văzută vorbind pe FaceTime cu cineva în timpul unei pauze. Iar la începutul transmisiei, Lady Gaga s-a ridicat şi a dispărut timp de 73 de minute, dar aşa cum a ieşit la iveală, a plecat pentru a se schimba înainte de a cânta piesa “Shallow”.

       

       

      Şi da, Shallow a fost cea mai apreciată performanţă a galei. Gaga şi Bradley Cooper au primit cele mai puternice şi mai pline de entuziasm aplauze ale nopţii. Şi când s-au întors în sală pentru a-şi reocupa locurile, publicul s-a ridicat şi i-a aplaudat din nou.

       

      Academia o iubeşte pe Gaga şi ea iubeşte premiile Oscar. Nu a existat o majoretă mai gălăgioasă şi mai entuziasmată la Oscaruri decât Lady Gaga.

       

       

      Când era la locul ei a fost văzută de mai multe ori sărind să îi felicite pe câştigători când se întorceau de pe scenă. Gaga l-a sărutat pe cel mai bun actor într-un rol secundar, Mahershala Ali şi pe cea mai bună actriţă, Olivia Colman, şi l-a îmbrăţişat pe cel mai bun regizor, Alfonso Cuaron.

       

      A aruncat o sărutare şi către Barbra Streisand, care prezenta un clip al filmului BlacKkKlansman. Şi când a câştigat Oscarul pentru cel mai bun cântec, a fost vizibil emoţionată, tremura acoperindu-şi gura când a părăsit scena cu statueta în braţe.

       

       

      Spike Lee a fost cenzurat. Când Lee a sărit pe scenă, efectiv, în braţele prezentatorului Samuel L. Jackson, a transmis o avertizare către cronometrori: “Do not turn that motherf—ing clock on!”(„Nu opri acel ceas nenorocit”), a spus el, fiind, bineînţeles, cenzurat la televizor.

       

       

      Şi când a făcut apel la votanţi să se mobilizeze împotriva preşedintelui la alegerile viitoare, părea că are mult mai multe de zis. În cele din urmă, producătorii din cadrul Academiei l-au îndrumat, elegant, în afara scenei.

       

      Sursa: variety.com

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor