Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Once Upon a Time... in Hollywood - cel mai bun debut din toate timpurile pentru Quentin Tarantino!

      29 iulie 2019, Autor: Alexandra Malachi
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Cel de-al nouălea lungmetraj al regizorului Quentin Tarantino a avut cel mai bun debut din istorie pentru un film al cineastului american.

       

      Cu 40 de milioane de dolari încasări în primele trei zile, filmul s-a clasat directpe locul secund în box office-ul nord-american.

       

       

      Mai mult, filmul a înregistrat cea mai bună primă zi în cinematografe din toate timpurile pentru o producţie semnată Tarantino, cu 16,8 milioane de dolari încasaţi vineri.

       

      Acţiunea lungmetrajului scris şi regizat de Quentin Tarantino are loc la finalul anilor 1960 şi este centrată pe un actor al cărui succes e aproape de domeniul trecutului (Leonardo DiCaprio) şi dublura lui (Brad Pitt).

       

       

      Coincidenţa face ca personajul lui DiCaprio, Rick Dalton, să fie vecin cu cel interpretat de Margot Robbie - Sharon Tate - starletă şi soţia lui Roman Polanski ucisă de secta lui Charles Manson.

       

      Once Upon a Time... in Hollywood este primul film pe care Tarantino îl face fără ajutorul producătorului Harvey Weinstein. Sony a investit 90 de milioane de dolari în această producţie.

       

      Cel mai de succes film al lui Tarantino de până acum este Django Unchained (2012), care a debutat cu încasări de 30 de milioane de dolari şi a generat, în final, încasări totale de 425,3 de milioane de dolari.

       

       

      Până la Once Upon a Time... in Hollywood, Inglourious Basterds (2009) avea cel mai bun debut al lui Tarantino - cu 38 de milioane de dolari -, iar în total a generat încasări de 321,4 de milioane de dolari la nivel global.

       

      Pe marile ecrane din România, filmul va ajunge din 16 august.

       

      Sursa: boxofficemojo.com, news.ro

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor