Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      O versiune nouă a filmului "Dirty Dancing" va fi produsă la Hollywood

      10 august 2011, Autor: Oksana Radu
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      O versiune nouă a filmului "Dirty Dancing" va fi produsă la Hollywood, în regia cineastului Kenny Ortega, au anunţat, luni, reprezentanţii companiei de producţie Lionsgate.

       

      Kenny Ortega este coregraful filmului original, lansat în 1987, dar şi regizorul documentarului "This Is It", un film despre viaţa şi cariera cântăreţului Michael Jackson, informează accesshollywood.com.


      "Şansa de a regiza «Dirty Dancing» este ca o întoarcere acasă pentru mine", a declarat Kenny Ortega. "Crescând în anii '60, ringul de dans m-a ajutat să mă definesc ca persoană şi ca artist. Abia aştept să alcătuiesc o echipă creativă şi o distribuţie interesantă pentru a aduce «Dirty Dancing" pe ecrane pentru generaţia tânără. Patrick Swayze a ridicat ştacheta foarte sus în ceea ce priveşte bărbaţii care dansează în filme, aşa cum au făcut-o Gene Kelly şi Fred Astaire înaintea lui. Însă cred că dacă priveşti în jurul tău vezi întotdeauna dovezi ale prezenţei unor noi talente şi abia aştept să descopăr viitoarele staruri", a adăugat Ortega.

       

      Kenny Ortega va fi şi producător al filmului, alături de Debra Martin Chase, producătoarea peliculelor "Prinţesa îndărătnică/ The Princess Diaries" şi "Patru prietene şi o pereche de blugi/ The Sisterhood of the Traveling Pants".


      "E uimitor faptul că deşi au trecut aproape 25 de ani de la lansarea filmului original, acesta are în continuare legiuni întregi de fani, care s-au ataşat foarte mult de acest brand, ce a devenit special şi vital pentru ei. Credem că nu am putea găsi un moment mai bun (decât acesta, n.r.) pentru a moderniza această poveste pentru marele ecran şi suntem mândri să îl avem pe Kenny Ortega în calitate de regizor", a precizat la rândul său Joe Drake, directorul diviziei operaţionale în cadrul companiei Lionsgate.


      Reprezentanţii acestei renumite companii de producţie cinematografică sunt în negocieri pentru a o include în acest proiect şi pe Eleanor Bergstein, scenarista şi coproducătoarea filmului original.


      Filmul "Dirty Dancing" a fost lansat în 1987 şi i-a avut ca protagonişti pe Patrick Swayze şi Jennifer Grey. Filmul a avut încasări de 213,9 milioane de dolari pe plan mondial.

      Comenteaza Subiectul
      ULTIMELE COMENTARII
      • selena 26 septembrie 2011, 10:14

       abea astept ,mi se pare un film plin de viata,:)))

      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor
      • selena 26 septembrie 2011, 10:14

       abea astept ,mi se pare un film plin de viata,:)))