Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Alec Baldwin îl va juca pe tatăl lui Batman în noul film “Joker”

      28 august 2018, Autor: Anca Rusu
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Alec Baldwin i se alătură lui Joaquin Phoenix în noul film despre originile lui Joker, în care îl va interpreta pe Thomas Wayne, tatăl lui Bruce/ Batman.

       

      Nu mai este mult până la startul producției care prezintă originile faimosului personaj Joker. Filmările vor începe în luna septembrie, în New York, cu un buget de 55 de milioane de dolari.

       

      Todd Phillips va fi regizorul și co-scenaristul acestui film, în timp ce Joaquin Phoenix îl portretizează pe Joker. Robert De Niro joacă rolul unei gazde talk-show care este parțial responsabilă de modul în care Joker înnebunește și se transformă într-o minte criminală.

       

      Personajul Thomas Wayne a fost introdus de către DC (Detective Comics) în anul 1939 pentru a clarifica originile lui Batman. Thomas Wayne a fost un fizician și filantrop care a fost ucis împreună cu soția în timpul unui jaf de stradă. Această tragedie l-a marcat și totodată l-a motivat pe Bruce Wayne să devină Batman, pentru a lupta eficient împotriva crimei organizate și a corupției din Gotham City.

       

      Alec Baldwin a fost recent nominalizat la Premiile Emmy la categoria Cel mai bun actor în rol secundar, pentru interpretarea lui Donald Trump din emisiunea “Saturday Night Live”.

       

      trump

       

      Baldwin poate fi văzut și pe marile ecrane în filmele “Mission: Impossible - Fallout/ Misiune: Imposibilă. Declinul” și în “BlacKkKlansman/ Agent provoKkKator”, care va avea premiera în data de 7 septembrie.

       

      Sursa: Variety

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor