Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Alec Baldwin a agresat un paparazzo!

      21 iunie 2012, Autor: Oana Mosor
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Se pare că stresul cauzat de planificarea nunţii a reuşit să facă ravagii în viaţa lui Alec Baldwin. Acesta a lovit un paparazzo în dimineaţa zilei de marţi (19 iunie), în faţa Oficiului Stării Civile din New York.

       

      După obţinerea certificatului de căsătorie, actorul din „30 Rock”, a fost surprins într-o altercaţie fizică cu un fotograf de la New York Daily News, dar purtătorul de cuvânt al lui Baldwin a lansat o declaraţie susţinând: „Nu au avut loc lovituri de pumni”.

       

      „În timp ce Alec şi logodnica sa părăseau primăria, un cetăţean s-a interpus între el şi fotograful agresiv care încerca să-i pozeze”, a declarat reprezentantul lui Baldwin, Matthew Hiltzik pentru E!NEws.


      „Fotograful a fost în mod clar frustrat, l-a împins de trecător şi l-a agresat pe Alec cu aparatul de filmat. Nu au fost lovituri de pumni şi orice contact fizic ulterior a avut loc pur şi simplu pentru că Alec trebuia să se protejeze”, a adăugat Hiltzik.

       

      Actorul în vârstă de 54 de ani, a postat pe Twitter după incident: „Un fotograf aproape că m-a lovit în faţă cu aparatul său de filmat, în această dimineaţă.”

       

      „Fotograful care m-a agresat s-a dus apoi la spital, susţinând că este rănit. Colin Myler şi escrocheriile lui au venit la New York...Oamenii care lucrează în industria divertismentului păstrează legătura cu presa în mod regulat. Paparazzi care vă agresează pe stradă nu sunt luaţi în considerare.”, a adăugat el.

       

       

      Sursa: celebrity-gossip.net

       

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor