Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Logan Lerman

      Biografie

      Logan Wade Lerman s-a nascut in Beverly Hills, California. Mama, Lisa, este managerul lui, iar tatal, Larry, este un om de afaceri. Logan si-a dorit sa devina actor inca de la o varsta frageda. Astfel, i-a spus mamei de dorinta sa de a fi actor de cand avea doi ani si jumatate.

       

      La patru ani, Logan avea deja un impresar si a aparut in doua reclame. Prima lui aparitie pe marele ecran a fost sub numele de William, cel mai tanar fiu al personajului interpretat de Mel Gibson in The Patriot (2000).

      Tot in 2000, a aparut cu acelasi actor (Gibson) in Ce-si doresc femeile? Dupa multe alte roluri, in anul 2009 Logan a aparut cu Gerard Butler intr-un thriller de actiune, Gamer – Jocul Supravietuirii.

       

      In anul 2010, Logan a jucat rolul principal in filmul de aventura Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief, castigand admiratia publicului. Urmatorul sau rol ca D’Artagnan va fi in filmul The Three Musketeers (2011) si, totodata, a primit un rol in Perks of Being a Wallflower (2011), un film adaptat dupa cartea cu acelasi nume din 1999.

       

      Atunci cand Logan Lerman nu lucreaza, ii place sa joace fotbal, baseball. Este un fan al echipei Lakers, din Los Angeles si chiar daca interpreteaza mai mult roluri dramatice, ii place sa faca glume pe seama prietenilor.