Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Zoe Saldana

      Biografie

      Zoe Soldana s-a nascut in New Jersey. La varsta de 10 ani, s-a mutat impreuna cu familia in Republica Dominicana, unde si-a petrecut urmatorii 7 ani. In acea perioada, Zoe si-a descoperit pasiunea pentru dans si a inceput sa ia lectii la cea mai prestigioasa scoala de dans din zona.

       

      La 17 ani, s-a mutat inapoi in Statele Unite cu familia, unde in scurt timp, a devent interesata de actorie. S-a alaturat trupei de teatru "Faces", cu care a realizat piese ce promovau mesaje pozitive pentru adolescenti, ce faceau referire la problemele legate de abuzul de substante si sex.

       

      In acea perioada, Zoe a fost recrutata de o agentie de talente pentru rolul Eva Rodriguez, o balerina talentata din filmul Center Stage (2000). Dupa terminarea filmului, a obtinut noi roluri in Crossroads (2002) si in drama Drumline (2002).

       

      Zoe Saldana a aparut in diferite show-uri de televiziune si filme, cum ar fi The Terminal (2004) si Guess Who (2005). A obtinut roluri in filme de success alaturi de actori importanti din industria cinematografica, precum Tom Hanks, Bernie Mac, Keira Knightley, Ashton Kutcher si Orlando Bloom.