Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Răzbunătorii - 2012 (The Avengers)

      Nu mai este un secret pentru nimeni că regizorii apelează la tehnologie pentru a crea decoruri impresionante. Efectele speciale reprezintă un set de tehnici folosite în lumea cinematografiei pentru a crea iluzii optice uluitoare.
      Fanii supereroilor sunt înebuniți după confruntările dintre favoriţii lor şi răufăcători, însă sunt absolut fascinaţi de bătăliile unul contra celuilalt, super erou contra super erou.

      27 aprilie 2018

      Autor: Iosif Prodan
      Unul dintre cele mai așteptate filme ale primăverii, Avengers, readuce pe marile ecrane o serie de super-eroi din universul Marvel și îi pune în fața unei noi bătălii planetare.
      Deadpool 2 e mult peste Avengers, măcar prin umor și trimiterile ireverențioase către DC, universul Marvel însuși și o serie de alte filme hollywoodiene.
      V-ați întrebat vreodată care este rețeta de succes a unui film de la Hollywood? Acțiune, confruntări pe viață și pe moarte, efecte speciale, umor, personaje puternice și eventual o poveste de dragoste imposibilă.
      Numele lui Chris Evans a devenit sinonim cu Supererou, fiind singurul actor care a interpretat doi supereroi diferiți din universul Marvel: Human Torch și îndrăgitul Captain America.
      Articolele 1-7
      1
      din 7 articole